

	IATEFL LASIG Pre-Conference Event, April 17, 2020, Manchester Central
10:00-17:00	Contextualizing language learner autonomy: From theory to practice
10:00 15 min	Welcome and opening of the day
10:15 45 min	Plenary — David Little  Language learner autonomy for the 21st century:  definition, theoretical justification, practical implications
11:00	Coffee Break: 11:00-11:30
11:30 30 min	Follow-up on the plenary  Small-group discussions about talking points set by David  Forming and collecting questions to ask David
12:00 30 min	Introduction of the poster presentations Elevator talks by the poster presenters outlining their projects.
12:30	Lunch Break: 12:30-13:30
13:30 Practical session 45 min	Workshop: Just connect them! Creating new landscapes for ALL Annika Albrecht and Carmen Becker  An interactive, hands-on session which will investigate learning landscapes and how these support and encourage learner autonomy.
14:15 45 min	Poster presentations  View posters and interact with presenters and other participants.
15:00	Coffee Break: 15:00-15:30
15:30 Practical session 30 min	Circle discussions: challenges and opportunities  In this moderated open space session, participants will get the opportunity to discuss common challenges related to implementing foreign language learner autonomy.
16:00 Practical session 30 min	Practical session: action points  Asking questions of David, addressing open issues discussed after the plenary and during the workshop and circle discussions.
16:30-17:00 30 min	Winding down with drinks and nibbles  Networking and informal idea exchanges

Thank you to our sponsor:

Atlas English Clarity English